Tekirdağ Eba Kullanımının Arttırılması Projesi(TEKAP)´nde Aralık Ayında da Birinciyiz

31.12.2018 6487

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından başlatılan Tekirdağ Eba Kullanımının Arttırılması Projesi(TEKAP)´nde Aralık ayını da zirvede tamamladık.

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz web sayfasından paylaşılan Tekap (Tekirdağ Eba Kullanımının Arttırılması Projesi) Aralık Ayı Eba Kullanım Oranlarına göre; öğretmen ve öğrenci EBA kullanımının ölçeklendirildiği puanlama sistemi ile okulumuz Aralık ayını da 1. sırada tamamlamıştır.

31 Aralık 2018 İtibari İle  EBA Kullanım Oranları (İlçe Bazında) için tıklayınız.

31 Aralık 2018 İtibari İle EBA Kullanım Oranları (Okul Bazında) için tıklayınız.

İlçe ve Okul Sıralama Ölçeği için tıklayınız.

Kaynak: TEKİRDAĞ MEM