Tekirdağ Eba Kullanımının Arttırılması Projesi´ne (TEKAP) İl Birincisi Olarak Başlıyoruz

12.12.2018 8149

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde Tekap (Tekirdağ Eba Kullanımının Arttırılması Projesi) uygulamaya geçmiştir.

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz web sayfasından paylaşılan Tekap (Tekirdağ Eba Kullanımının Arttırılması Projesi) Kasım Ayı Eba Kullanım Oranlarına göre; öğretmen ve öğrenci EBA kullanımının ölçeklendirildiği puanlama sistemi ile okulumuz Kasım ayını 1. sırada tamamlamıştır.

Proje Metni için tıklayınız.

Proje öncesi (Kasım 2018 sonu) Eba Kullanım Oranları (ilçe bazında) için tıklayınız.

Proje öncesi (Kasım 2018 sonu) Eba Kullanım Oranları (okul bazında) için tıklayınız.