Öğrencimiz Mete ÖZEN´in Büyük Başarısı

Okulumuz 8. sınıf öğrencisi Mete ÖZEN, Türkiye İnternet Klavye Şampiyonasında Türkiye 3.sü oldu.

12.02.2016 1952

54 şehir ve 163 okuldan toplam 845 kişinin katılımı ve Anadil ve Çok Dilli (16 dil) ayrımıyla iki yarış türü olarak yapılan Türkiye İnternet Klavye Şampiyonası´nda okulumuz 8/A sınıf öğrencisi Mete ÖZEN,

13-16 yaş Öğrenciler Anadil Kategorisinde Türkiye 4.sü,

13-16 yaş Öğrenciler Çok Dilli Kategorisinde Türkiye 3.sü olarak bireysel olarak büyük bir başarıya imza attı.

Öğrencimiz Mete ÖZEN, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ankara´da 5 Aralık 2015’de düzenlenen ve Milli Eğitim Bakanımız Sayın Nabi AVCI´nın da teşrif ettikleri Fatih Projesi kapsamındaki “Eğitim Teknoloji Zirvesi’ne” de katıldı.

Büyük başarıyı elde eden öğrencimizi ve ailesini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.