Öğrencilerimiz, ülkemizdeki farklı illerdeki akranlarına bölgemizi tanıttı

Türk Japon Vakfı (TJV) ve Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) tarafından düzenlenen Afet Eğitimi Programına katılan öğrencilerimiz, Türk Japon Vakfının internet aracılığıyla düzenlediği seminerde ülkemizdeki diğer akranlarına bölgemizi tanıttılar.

11.06.2020 579

İngilizce Öğretmenimiz Saniye ŞAHİN koordinesinde 7.sınıf öğrencilerimizden Duru ELMA, Dilay ŞİŞMANOĞLU, Ecrin Sena DEMİRAY, Zeynep ÖZGÜR, Nida BİLGİN, Dilara ZEKİ, Ceylin KARA ve Ömer Efe DEMİRAY ilimizi ve bölgemizi tanıttılar.

Farklı illerimizden öğrenci ve öğretmenlerin de katıldığı seminere; Tekirdağ Valimiz Sayın Aziz YILDIRIM, Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) Türkiye Ofisi Başkanı Ikuro Nobuhiro, Türk Japon Vakfı İkinci Başkanı Doç. Dr. Emin Özdamar, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Barış ELMA, Okul Müdürümüz Çetin KALYONCU, Müdür Yardımcımız Medine AKARCA izleyici ve konuşmacı olarak katıldılar.

Organizasyondaki başarılı sunumlarından dolayı öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

11-06-202011-06-202011-06-202011-06-202011-06-202011-06-2020