Küçükler Futbol Takımımız Grup Yarışmalarında

Okulumuz Küçükler Futbol takımı, Tekirdağ´da düzenlenen futbol turnuvasına katılıyor.

12.02.2016 1341

Okulumuz Küçükler Futbol takımı, Tekirdağ´da düzenlenen İl Birinciliği futbol turnuvasında maçlarını oynamaya başladı.

Takımımız, Malkara İmam Hatip Ortaokulu, Tekirdağ Özel İdare Ortaokulu, Muratlı Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Öğretmen Mediha Tetikol Ortaokulu ile birlikte B grubunda mücadele edecek.

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Serkan DEMİR tarafından çalıştırılan Küçükler Futbol takımımız, ilk maçını Tekirdağ Özel İdare Ortaokuluyla yaptı. Karşılaşma 2-2 bitti.

Takımız grubundaki diğer maçlarını 16.02.2016´da Öğretmen Mediha Tetikol Ortaokulu ile, 22.02.2016´da Malkara İmam Hatip Ortaokulu ile, 23.02.2016´da Muratlı Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ile oynayacak.

Öğrencilerimizin yarışmalara katılması için araç tahsis eden Şarköy Belediye Başkanımız Sayın Süleyman ALTINOK´a öğrencilerimizin ihtiyaçlarını temin eden Sayın Ahmet GÜROL´a okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.