Karne Günü

2017-2018 Eğitim Öğetim Yılı 1. Dönemi sona erdi.

19.01.2018 626

2017-2018 Eğitim Öğetim Yılı 1. Dönemi, karnelerin dağıtılması ile sona erdi.

Sayın velilerimiz;

Öğrencilerimizi sadece akademik bilgilerle donatılmış bir birey olarak değil, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif yönleri gelişmiş bireyler olarak da yetiştirmek yürüttüğümüz eğitim öğretim çalışmalarının önemli hedefleri arasında yer almaktadır.

Bu kapsamda yarıyıl tatilinde test çözme, özet çıkarma gibi öğrenciyi tek bir alana yönlendiren çalışmalar öğrencilerimizden istenmemeli, öğrencilerimizin sosyalleşmesine katkı sağlayacak sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılması teşvik edilmelidir. Bu çerçevede öğrencilerimize yarıyıl tatilinde; kitap okuma, süreli yayınları takip etme, film izleme, müze ve tarihi mekanları gezme gibi her anlarını güzel geçirecekleri faaliyetleri tavsiye ediyoruz.

İyi tatiller...