İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu Yayımlandı.

05.04.2022 680

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

• Öğrencilerimiz sınav başvurularını, 21 Nisan-13 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştireceklerdir.

• Sınav, 4 Eylül 2022 Pazar günü saat 10.00'da tek oturum şeklinde gerçekleştirilecektir.

• Sınava, ortaokullarının 5'inci, 6'ncı, 7'nci ve 8'inci sınıflarında öğrenim gören öğrenciler katılabilir.

Detaylı bilgi için;

• İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu için tıklayınız.

• İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı hakkında sıkça sorulan sorular ve cevapları için tıklayınız.

Kaynak: MEB