Geleceğimizi Koruyalım Projesi

"Geleceğimizi Koruyalım Projesi" kapsamında öğrencilerimize ve velilerimize madde kullanımına engel olmak için bilgilendirme yapıldı.

05.03.2015 1511

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde, ilçemiz genelindeki ortaokul ve ortaöğretim okullarındaki öğrencilerin sigara, alkol ve madde kullanımına başlamalarına engel olmak ve farkındalık meydana getirmek amacıyla öğrencilerimize ve velilerimize Evrenosbey Ortaokulu Rehber Öğretmeni Gülhan KIBICI tarafından bilgilendirme toplantıları düzenlendi.