23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutladık

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, ilçemizde okulumuzun hazırladığı kutlama programı ile kutlandı.

23.04.2016 2112

Kutlama programı, 23 Nisan 2016 tarihinde saat 09:30´da Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başladı.

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen Kutlama Programı saat 10:00´da başladı.

İlk olarak İlçe Kaymakamımız Sayın Hamdi ÜNCÜ, Garnizon Komutanımız Yzb. Yusuf Ziya ATILGAN ve Belediye Başkanımız Sayın Süleyman ALTINOK, törene katılanların bayramını kutladılar.

Ardından İstiklal Marşımız, okulumuz Müzik Öğretmeni Ali GARGI yönetiminde törene katılanlarca söylenerek Şanlı Bayrağımız göndere çekildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürümz Sayın Mümin BAYIR tarafından, günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

Okulumuz 6/B sınıfı öğrencisi Nilgün BİLGİN tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldıktan sonra Cumhuriyet İlkokulu 4/A sınıfı öğrencisi İpek SEZER ile 4/B sınıfı öğrencisi Sudenur AKINTÜRK, “23 Nisan” adlı şiiri okudular.

Cumhuriyet İlkokulu 3/A sınıfı öğrencileri tarafından ront gösterisi sundular.

Okulumuz 5/B sınıfı öğrencisi Muhammet Yusuf YILDIRIM ile 6/A sınıfı öğrencisi İlayda ÖZCAN, “23 Nisan” adlı şiiri okudular.

Şehit Öğretmen Neşe Alten İlkokulu öğrencileri tarafından “Şirinler” gösterisi sunuldu.

Okulumuz öğrencileri tarafından jimnastik gösterisi sunuldu.

Okulumuz öğrencileri tarafından “Anadolu Motifleri” dans gösterisi sunuldu.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü karma öğrenci halk oyunları ekibi gösterisini sundu.

Resim, şiir, kompozisyon ve sportif yarışmalarda derece alan öğrencilere ödülleri verildi.

Sağlık Bakanlığının öğrencilerin kullanımına sunduğu bisikletler dağıtıldı.

Kutlama törenimiz Mehter Takımının gösterisi ile sona erdi.